Błąd krytyczny. - wydajność strony

Proszę o instrukcję jak usunąć ten błąd krytyczny tzn. wiem, że trzeba usuwać coś w katalogach, ale gdzie i jak, żeby nie popsuć. Gdzie się zalogować i jak rozpoznam co jest do usunięcia. Stronę zrobiłam z tym motywem Ocean WP. i wg. tego kursu, ale kombinowałam z innym kursem i testowałam wiele innych motywów i różnych wtyczek, więc obstawiam, że po ich usunięciu, gdzieś zostały niepotrzebne kody.

1 błąd krytyczny

Problemy krytyczne to kwestie, które mogą mieć duży wpływ na wydajność lub bezpieczeństwo twojej witryny, a ich rozwiązanie powinno być traktowane priorytetowo.

Automatycznie wczytywane opcje mogą mieć wpływ na wydajnośćWydajność

"Opcje wczytywane automatycznie to ustawienia konfiguracyjne wtyczek i motywów, które są zawsze wczytywane przy łaowaniu każdej strony w WordPressie. Zbyt wiele automatycznie ładowanych opcji może spowolnić witrynę. Twoja witryna ma 721 opcji automatycznie wczytywanych (rozmiar: 1 MB) w tabeli opcji, co może powodować wolniejsze działanie strony. Możesz przejrzeć opcje ładowane automatycznie w swojej bazie danych i usunąć te, które nie są już potrzebne twojej witrynie.