Cześć!
z tej strony Aga z Programu Partnerskiego LH.pl. W czwartym kwartale 2023 roku poświęciłam prawie 300 godzin na bezpłatne konsultacje dla naszych Partnerów. Ci, którzy wdrożyli moje wskazówki, teraz zarabiają nawet 4 razy więcej na realizacji stron internetowych dla swoich klientów.
Jeśli szukasz sposobu na pracę, którą wykonasz mądrze, a nie ciężko, to zapraszam Cię na nasz webinar na żywo, który poprowadzę osobiście 20 marca 2024 roku o godzinie 18:00!
Podczas tego spotkania online, odkryjesz:
których typów klientów warto szukać,
gdzie Klienci poszukują wykonawców stron WWW,
jak prawidłowo wycenić projekt dla klienta,
jak zbudować pasywny dochód,
jak budować silną markę osobistą,
jak holistycznie odpowiedzieć na potrzeby klienta.
Jak dołączyć? Oznacz swój udział w transmisji na wybranej platformie, aby otrzymać powiadomienie!
Nie przegap tej szansy na rozwój swojego biznesu!
Do zobaczenia
Masa konkretnej wiedzy bardzo dziękujemy.
Jedynie zabrakło mi konkretów tzn - np jakiś szablon by się przydał osobom, które zaczynają jak co i jak byłoby świetnie. Ostatnio widziałem ogłoszenie w pewnym portalu nie będę zdradzał nazwy - ktoś chciał aby wykonać stronę za 400 zł czy to jest normalne ?
Cześć Maras!
Dziękuję ci za informację zwrotną po webinarze. Co masz na myśli pisząc “szablon”? Chodzi ci o szablon rozmowy handlowej czy może szablon ogłoszenia na portalu, gdzie znajdują się Klienci?
Drafty i wskazówki możesz otrzymać podczas bezpłatnych konsultacji ze mną : Konsultacja rozwojowa | Aga Malińska | Cal.com
Co do ceny, którą widziałeś za wykonanie strony www - to częsty problem osób początkujących, które rywalizują o Klientów. Osoba, która prowadzi firmę już jakiś czas, zwłaszcza agencja nie jest w stanie takiej kwoty zaproponować z uwagi na koszty prowadzenia firmy, a także dodatkowe wartości oferowane Klientom.
Jeśli masz pytania lub wątpliwości, chciałbyś porozmawiać to zapraszam do kontaktu
Pozdrawiam
Aga
Tutaj to akurat była cena zaproponowana przez klienta, który napisał, ze ma taki budżet. I teraz pytanie czy warto do takiego klienta “uderzać” i oferować swoją np 5 x większą cenę czy po prostu zostawić bez świadomości?
Cześć,
ja w takim przypadku i tak umówiłabym się z Klientem na indywidualną konsultację podczas której zebrałabym argumenty dlaczego warto, aby Klient zapłacił rynkową stawkę za wykonanie usługi.
Często zaproponowana kwota wynika z niewiedzy Klienta. Budżet oczywiście “nie jest z gumy”, ale może już pewien zakres usługi jesteś w stanie wykonać w kwocie 400 zł, a dalsze prace zaproponować i zaplanować w innym terminie, kiedy np Klient zdobędzie wystarczające środki.